Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо Джигателят ми гасне без пречина?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо Джигателят ми гасне без пречина?

Хора, здравейте.От скоро имам алфа и от скоро имам проблеми.От време на време ми гасне двигателя като освободя от скорост, и разбирам 4е е станало така защото волата става твард, ина4е не се 4ува нищо в купето,много е шумоизолирано.И Друго като вкарвам задната се 4ува шум все едно карам лада.а саединителя е до долу?някой ако може да помогне. 17.04.2000 156 1.8 Twin Spark
    ALFA 156 1.8 TS 144 hp

МПХ най-вероятно ...

Comment

провери има ли достатъчно масло в скоростната кутия
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Друг път като пробвай първо с търсачката http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19223
        А за скоростите за да включиш на задна колата трябва да е в пълен покой иначе ще хърка.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

какво в МПХ ? извинявай 4е питам но от скоро я имам и засега само я карам.
          ALFA 156 1.8 TS 144 hp

Comment

На задна и първа нямаш синхронизатор. За това ако първия път не успеш да я вкараш пусни съединителя и го натисни пак, за да се синхронизират.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от dc_massive
              какво в МПХ ? извинявай 4е питам но от скоро я имам и засега само я карам.
              Моторче за празен ход.

Comment

Да не те плаа но при мен този проблем се оказа дебитомер. Отначало точно така се държеше, когато е ан обороти и отпуснеш газта гасне. След това дойде зима, почна по трудно да пали сутрин, след това в еидн момент умря и не можеше да стигне 5000 оборота като е натоварена. Интересно че пказанията на дебитомера уж изглеждаха нормални но се оказа че точно той е проблема.

Comment

колега при мен това гаснене се оказа от вариатора по сащия начин ми гаснеше!за това отиди на диагностика ако и има нещо би трябвало да си го покаже колата
                  alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Диагностиката показа Ламбда Сонда.Някои Знае ли колко струва.За6тото като 4ух 4е све6тите са 280 лева и ми стана ло6о
                    ALFA 156 1.8 TS 144 hp

Comment

300 кинта оригинална на БОШ !

Comment

Ако взимаш си вземи на БОШ,има и по евтини но ...това поне е мое мнение

Comment

220 лв е универсалната на Бош за тази кола иначе има и друг модел сонда пак на Бош пак универсална за 180 лв и няе я слагат но по каталог не излиза тя а излиза оригинална нза 320 или универсална за 220.
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                          X