Хора, здравейте.От скоро имам алфа и от скоро имам проблеми.От време на време ми гасне двигателя като освободя от скорост, и разбирам 4е е станало така защото волата става твард, ина4е не се 4ува нищо в купето,много е шумоизолирано.И Друго като вкарвам задната се 4ува шум все едно карам лада.а саединителя е до долу?някой ако може да помогне. 17.04.2000 156 1.8 Twin Spark
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо Джигателят ми гасне без пречина?
Collapse
X
-
Друг път като пробвай първо с търсачката http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19223
А за скоростите за да включиш на задна колата трябва да е в пълен покой иначе ще хърка.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
На задна и първа нямаш синхронизатор. За това ако първия път не успеш да я вкараш пусни съединителя и го натисни пак, за да се синхронизират.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Да не те плаа но при мен този проблем се оказа дебитомер. Отначало точно така се държеше, когато е ан обороти и отпуснеш газта гасне. След това дойде зима, почна по трудно да пали сутрин, след това в еидн момент умря и не можеше да стигне 5000 оборота като е натоварена. Интересно че пказанията на дебитомера уж изглеждаха нормални но се оказа че точно той е проблема.
Comment
-
220 лв е универсалната на Бош за тази кола иначе има и друг модел сонда пак на Бош пак универсална за 180 лв и няе я слагат но по каталог не излиза тя а излиза оригинална нза 320 или универсална за 220.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment